Nassling08-71-Redigera-Redigera
     Cafedromgarden2-49
     blommor_elcada
     robinmalin_elcada
     emeli_elcada

     Vi två – tips inför fotografering

     Fotograferingen tar ca 2 timmar. Vanligtvis förläggs fotograferingen på eftermiddagen detta beroende på ljuset och naturligtvis på säsong.

     Jag har ett antal favoritplatser att fotografera på och jag letar ständigt efter nya. Det blir fina bilder oavsett plats. Har ni speciella önskemål om plats är ni såklart välkomna med dessa.

      

     forlovningstockholm fotografhaninge fotografnynas brollopsfotograftyreso brollopsfotografhaninge santorini tyresoslott

      

     Bilder

     I priset för fotograferingen ingår 15 stycken högupplösta bilder på ett USB minne för fri användning.Det finns också möjlighet att köpa till fler bilder. Val av bilder sker via webblänk eller på bildvisning i min studio.

     Kläder

     Ni kan gärna ha två uppsättningar med kläder och ha gärna kul när ni väljer kläder tänk färgmässigt att det ska passa ihop, men hoppa gärna över vit skjorta och blå jeans på båda två. Ljusa kläder är att föredra. Ta med några alternativ och accessoarer så kan vi tillsammans sätta ihop en outfit om ni tycker att det är svårt.
     Inspiration för kläder till fotograferingen kan ni också finna på t ex Pinterest .

     Hår och makeup

     Det är alltid en bra idé att gå och fixa håret och kanske t om makeup. Tänk dock på att undvika alltför blanka och glittriga färger. Känner ni er snygga lyser det igenom i bilderna.

     Rekvisita

     Om ni vill kan ni ta med er någon form av rekvisita. Någonting som gör just er fotografering mer er och personlig. Det kan vara t ex en gitarr, ballonger, picknickkorg, blommor eller något annat. Har ni tänkt använda bilderna till Save the Date kort kan en sådan skylt t ex vara fin att ha med.

      

     Välkomna med er bokningsförfrågan !