norge_elcada
     elcadafotografi_brollopsfotografstockholm--17
     elcadafotografi_brollopsfotografstockholm--3
     elcadafotografi_brollopsfotografstockholm--19

     Fem ord som är jag

     Champagne , vintage, pastell, tv-serier, ordning.

      

     Champagne

     För att det är ljust, bubbligt sött och bittert, precis som livet självt. Jag kan knappt ett ord franska men drömmer om att resa till champagnedistriktet och lavendelfälten i Provance. Tänk att få fotografera bröllop, bo på vingård och såklart njuta av ett glas champagne. Ta mig med om ni ska dit!

     Vintage

     Det bästa jag vet är att springa på loppisar, gårdsauktioner och vintage mässor ibland ackompanjerat av övriga familjemedlemmars djupa suckar. Medan jag själv piper till förtjust när jag läser någon antiktidning och ser att koppen jag ropade in för några tior visar sig vara ett fynd. Tur att jag har en studio att fylla.

     Pastell

     Det skira tilltalar mig trots att reklamsjälen i mig helst går klädd i svart. Våren är min favorit årstid, dessutom fyller jag år då. Lätt luftigt och romantiskt men jag är ingen klänningstjej. Dök jag upp på jobbet i kjol eller klänning visste mina kollegor direkt att det stod en date eller något annat extravagant på schemat efter jobbet.

     Tv-serier

     Jag är en riktig tvserieknarkare, tittar mycket och ofta. Peaky Blinders och Downtown Abbey hör till favoriterna. Miljöerna, stylingen och det brittiska såklart. Jag har t o m gjort min egen stylade fotografering med just inspiration från tv serierna.

     Ordning

     Det händer att jag kastar ur mig saker utan att tänka men väldigt ofta stämmer det, som häromkvällen i soffan “Jag är inte konstnär jag är estet “. Vi tittade på ett program om en konstnär som jag inte alls begrep mig på. Så nu får jag leva med det uttalandet och det är väl så när jag tänker efter. Jag gillar ordning och reda, tycker inte om att komma försent. Blir stressad av att inte få planera och ha koll på saker och ting. Jag tilltalas av det enkla, vackra, stilrena och detaljer. Hemma på gatan går jag under smeknamnet Lill Ernst. Ja, jag målar grenar vita, bakar gärna och älskar att leta fina stenar på stranden. Styling och pyssel ligger mig varmt om hjärtat.

     Det lilla extra…

     Kärt barn har många namn sägs det. Jag brukar presentera mig som Elisabeth drottningen av England! Slår aldrig fel alla minns mitt namn 🙂 . Mina vänner kallar mig Bettan och min körlärare döpte mig till BetongfotsBettan. Ja jag är liiite för tung på gasen när det gäller bilkörning.

     Är jag fotografen för er?!

     Ja då tycker jag ni fyller i kontaktformuläret  med vilken typ av fotografering som skulle passa er så återkommer jag snarast och vi bokar en tid för ett möte.

     Välkomna!
     Bettan.

     brollopsfotograf