Nassling08-71-Redigera-Redigera
     Cafedromgarden2-49
     blommor_elcada
     robinmalin_elcada
     emeli_elcada

     VÄLKOMMEN HIT !

     Någon sa en gång -A good snapshot keeps the memories alive. Men varför nöja sig med en bild i farten när det går att skapa något som glädjer för lång tid framöver.  
     Så vad är viktigt att fånga på er dag? Det är helt upp till er att bestämma.

     Har ni funderingar på hur er dag ska se ut kan jag komma med tips och idéer  som kan hjälpa er på vägen mot ert drömbröllop. Med mig som er fotograf får ni en fotograf som har fotograferat ett stort antal bröllop i alla slags väder, intima trädgårdsbröllop till storslagna heldagar på herrgårdar. Jag är en bit över medellängd så ni slipper grodperspektiv och dubbelhakor på bild. Jag ger er enkla direktiv och gör er fotografering till en avslappnad och härlig stund tillsammans.

     Tänk på att skicka en förfrågan  så snart som möjligt då populära datum snabbt bokas upp.

     Läs mer om de olika paketen och hur ni bokar här

     BOKNING – The Love Joy & Memory

     Vi vill boka. Hur går vi vidare?

     Kul att ni vill boka mig som er bröllopsfotograf ! Skicka en förfrågan så snart som möjligt då tider under högsäsong Maj-September snabbt fylls upp.

     Fyll i formuläret ju mer detaljerat desto lättare att se om vi klickar för jag är mån om att jag är den rätta bröllopsfotografen för er.

     Är ert datum ledigt så bokar vi in en fika på stan, i min studio eller om ni bor långt från Stockholm tar vi istället ett skypesamtal.

     Vi pratar om er dag, ni kan ställa frågor och vi lär känna varandra lite bättre. Därefter bekräftar jag ert datum och bokar in er! Ni får hem ett paket med bokningsavtal, en bröllopsguide och en faktura på bokningsavgiften 25% på valt paket.

     När jag mottagit er bokningsavgift är ert datum säkrat.

     När får vi våra bilder? 

     Jag skickar alltid ut en liten sneak peek inom några dagar efter bröllopet och sen sätter jag igång med  att gå igenom, sortera, välja ut och redigera era bilder. Detta kan ta upp emot 6-12 veckor under högsäsong och runt 3-4 veckor under lågsäsong.

     Alla bilder från er dag enligt valt paket levereras  på Usb förpackat i en fin presentask.

     Även om jag är en bröllopsfotograf baserad i Stockholm så reser jag mer än gärna till er för att föreviga er dag. Kontakta mig så löser vi det tillsammans!

      

     KUL ATT NI VILL BOKA!
     Tänk på att datum under högsäsong fylls upp snabbt. Fyll i formuläret så återkommer jag snarast.
     You must confirm that you give us the consent to use your data to contact you for giving the information required. Read my Privacy Policy