Nassling08-71-Redigera-Redigera
     Cafedromgarden2-49
     blommor_elcada
     robinmalin_elcada
     emeli_elcada

     Gör något annorlunda, gift er utomlands!

     Italien, Grekland, Island eller lite närmare som England Norge och Danmark.
     Sverige i all ära men drömmar är till för att uppfyllas.
     Om ni gillar äventyr och dricker bubbel på gröna kullar och vandrar i vilda landskap med karga stränder eller föredra mjuka vindar, turkostblått vatten och bubbel på vingård där husens väggar färgas rosa i solnedgången då har ni kommit till rätt fotograf och jag har bröllopspaketen med extra allt för er och era drömmar så låt oss flyga tillsammans.

     5
     /
     6

     Destination weddings – Bröllop utomlands

      

     Tycker ni som jag att resa är underbart?

     Ett av mina stora intressen är att resa och att kunna kombinera det med mitt fotograferande är det bästa av två världar.

     Ett Destinations bröllop innebär att jag följer med er utanför Sveriges gränser. Det kan vara en liten intim ceremoni med ett fåtal inbjudna gäster, ett ”smita iväg” bröllop eller en eller flera dagars äventyr med extra allt.

     Dagen innan vigseln träffas vi för att göra en inför fotografering och tittar på fina fotoplatser tillsammans.

     Jag har också tips på vad som är värt att veta vid giftermål utomlands och vart ni ska vända er för nödvändiga tillstånd, papper och annat bra att ha koll på.

     Så känner ni som jag en längtan ut i Europa?

     Härligt! Jag har bilat runt i Europa 3 vändor och kört med husvagn i Paris och på alpernas små slingriga vägar, undviker gärna turistfällorna och letar upp den bästa krogen högt upp i bergen i Toscana. Att resa är ett livselexir.

     Tänk er själva en vigsel på en klippa med turkostblått vatten vid era fötter, eller en gammal kyrkoruin bland böljande kullar som fond till er cermoni.
     En middag på en vingård, i en olivlund, uppdukade rustika bord med fikon, oliver och solmogna tomater därtill magiska ostar. Dans under stjärnorna i ljumma vindar långt in på småtimmarna.

     Vill ni slippa yllebyxor under klänningen, paraply i beredskap och femliters dunk med myggmedel ?

     Om svaret är ja vad väntar vi på låt oss åka på äventyr nu !