Prislista Bröllop

3 timmar 15 000 kr

Ett bröllopsmöte, där vi pratar om och går igenom ert bröllop och era tankar om er dag.

Fotografering

Jag är med er under tre sammanhängande timmar av er dag, paketet lämpar sig för t ex porträtt och vigsel.

Bilder

Ca 200 bilder levereras högupplösta och redigerade på ett Usb minne och ett online galleri så att ni kan dela era bilder med era vänner och familj.    

bildforpris3tim

6 timmar 22 000 kr

Bröllopsmöte och provfotografering

Ett bröllopsmöte, där vi pratar om och går igenom ert bröllop och era tankar om er dag. Efter mötet bokar vi in en kortare fotografering för att ni ska få känna på hur det känns att bli fotograferade av mig och att ni ska känna er bekväma och avslappnade med mig och min kamera på er bröllopsdag. Från den fotograferingen får ni 10 stycken högupplösta bilder som ni t ex kan använda till era bröllopsprogram eller s k Save the date kort.

 Fotografering

Jag är med er och fotograferar under 6 sammanhängande timmar av er dag. Ni väljer själva vilka delar av dagen ni vill ha fotograferade. Passar t ex en slutet av förberedelserna, porträtt vigsel och lyckönskningarna.

Bilder

Ca 400 bilder levereras högupplösta och redigerade på ett Usb minne och ett online galleri så att ni kan dela era bilder med vänner och familj.

Album och fine art print

Det är alltid trevligt att kunna plocka fram ett fint album att bläddra i och i detta paket ingår ett album i storlek 18x18cm, 30 sidor. En förstoring på extra fint papper s k Fine art paper för extra hållbarhet ingår i storlek 30×24.

bildpris5tim

8 timmar 26 000 kr

Bröllopsmöte och provfotografering

Ett bröllopsmöte där vi pratar om och går igenom ert bröllop och era tankar om er dag. Efter mötet bokar vi in en kortare fotografering för att ni ska få känna på hur det känns att bli fotograferade av mig och så att ni ska känna er bekväma och avslappnade med mig och min kamera på er bröllopsdag. Från den fotograferingen får ni 15 stycken högupplösta bilder som ni t ex kan använda till era bröllopsprogram eller s k Save the date kort.

Fotografering

Jag är med er och fotograferar under 8 sammanhängande timmar av er dag. Passar t ex för förberedelser, porträtt, vigsel lyckönskningarna och en bit in på middagen.

Bilder

Ca 600 bilder levereras högupplösta och redigerade på ett Usb minne och ett online galleri så att ni kan dela era bilder med vänner och familj.

Album och fine art printar

Det är alltid trevligt att kunna plocka fram ett fint album att bläddra i och i detta paket ingår ett album i storlek 18x18cm, 36 sidor. En förstoring på extra fint papper s k Fine art paper för extra hållbarhet ingår i storlek 30×40.

bildpris8tim

Timmarna i paketen är alltid sammanhängande men ni har möjlighet att nytttja dem hur ni vill under er dag. Exempelvis kan förberedelser, vigsel och porträtt bli vigsel, porträtt och mingel. Lösa timmar kan också köpas till dessa kostar då 3000 kr per timme.  

I alla paket ingår också: Ett bröllopsmöte inför bröllopet. Tid till att reka på plats där bröllopet äger rum. Reseersättning till och från uppdraget.

  Hör gärna av er med era frågor och funderingar så bokar vi in en fika och ett samtal.

Skicka en Boknings förfrågan.

Välkomna !